Представяне на „Почесване“ на Александър Петков

Заповядайте на представянето, на една нестандартна стихосбирка, от основоположника на „Циничният романтизъм“ Александър Петков.

Почесването може да бъде два вида. Първият вид е, когато някъде те сърби. То носи облекчение на почесващият се. Вторият вид е, когато се почесваш, без да те сърби. Обикновено това се случва, когато попаднеш в неловка ситуация, когато чуеш нещо, което не ти е удобно по начин, който не е много приятен или по-точно – общоприет.
Почесването на Александър е и от двата типа. Той определено е получил облекчение от него, но съм сигурна, че прочитайки книгата му, много хора ще се почешат без да ги сърби… а и много ще се разпознаят измежду редовете.

„Почесване“ Ви въвежда в дълбокия и реален хоризонт на битовизма български, поднесен с изтънчена алегория и безупречен сарказъм.
Тя е страхотен подарък както за любим човек, така и за тъща или свекърва, а ако чувството ви за хумор е с отрицателно число, имате позволението на автора да запалите камината си с нея!

Събитието ще се проведе в ателието на Александър Петков (ул. Иван Асен II №82), където ще имате възможността да се запознаете и с работата му като професионален фотограф, в сферата на Сватбените тържества, Абитуриентските балове и Детските и семейни фотосесии.

Така, че вземете своето чувство за хумор и заповядайте на 02 Ноември 2018, от 19:00ч.

„Почесване“ – любимата книга на интелигентния българин!
Да сломим съпротивата на белия лист!