Представяне на „Бряг“ на Станислава Ивкова в Стара Загора

СНЦ „Пътуващите книга на Стара Загора“ с любезното домакинство на Нашето място, Ви канят на представянето на книгата „Бряг“ на Станислава Ивкова на 10.01.2016 година от 18:30 часа.

Представи си да попаднеш на бряг, от който всичките ти грижи изглеждат дребни като песъчинки на дъното на морето. Има ли такова място? И кой те чака там?
Две приятелки, които вървят целеустремено напред и на пръв поглед са постигнали много, постепенно усещат, че липсите са повече от победите в живота им. Появата на една чудата гъркиня отключва неочаквани решения. В малкото село на брега на морето за броени дни две жени се променят напълно. Поне на пръв поглед.
Бряг е книга за любовта-първоизточник. Онази безусловна любов към себе си и другите, която отдавна сме спрели да подхранваме и от която някак се плашим. Разказ за това колко трудно е да „пуснеш“ нещата в името на тази любов, но и колко спасително може да бъде. За мъдростта, която всеки има дълбоко в себе си. И просто трябва да си разреши да чуе.

Станислава Ивкова е завършила Немската езикова гимназия в София и специалност Журналистика в СУ „Климент Охридски”. Работи като копирайтер и криейтив директор в рекламна агенция.