Читалня за деца

Малки читатели и любители на книжни пътешествия,

Заедно с книжния блог Книжка с мишка ви каним в нашата Читалня за деца, в която всяка последна събота на месеца ще четем и обсъждаме любимите си книги, ще рисуваме илюстрации и ще книгопътешестваме с много настроение. Всяка наша среща ще бъде посветена на определена книга, която ще избираме заедно. Ще разполагате с цял месец, за да я прочетете и да опишете впечатленията си от нея, да нарисувате илюстрации с любими герои и случки или просто да споделите с всички какво ви е харесало или не на следващата сбирка на клуба ни. Може пък някои от вас да се вдъхновят дотолкова, че да й посветят стихотворение.

Най-интересните мнения, рисунки и творения ще бъдат публикувани в блога Книжка с мишка и в сайта на Пътуващите книги Стара Загора. Жури ще избира сред най-активните ни участници Читател на месеца, който ще получи като подарък някоя от хубавите новоиздадени детски книги.

Първата ни e на 30 януари 2016 от 11:00 ч. в дома на Пътуващите книги Стара Загора (ул. Кольо Ганчев No 62-64). Носете си любима книжка и най-широката си усмивка 🙂
И помислете за име на клуба ни!

Ами това е. ЧЕТИ КНИГИ, ЗА ДА СИ ЯК!